SA:MP zajednica Zapadni Balkan

Pon - 22.10.2018. - 06:31
Aktiviraj Nyx stil Aktiviraj Elastica stil

Pratite nas na

Partner

Partner

Dobrodosli na zajednicu Zapadni Balkan SA:MP


Postovani gosti,
  • Prije svega zelimo izraziti veliko zadovoljstvo sto ste posjetili nas forum i zelimo Vam pozeliti dobrodoslicu na SA:MP zajednicu Zapadni Balkan. Vjerovatno ste upoznati sa tematikom forum, no ukoliko niste, onda cemo kratko reci da je tema foruma Multiplayer modifikacija za Grand Theft Auto San Andreas PC igru.
  • Ovaj forum ima za cilj okupiti na jedno mjesto narode zemalja Zapadnog Balkana i omoguciti im razmjenu iskustava i znanja u pogledu SA:MP tema. Na forumu borave razne generacije, sa raznih podrucja, sa razlicitim interesima, koje veze zelja za novim znanjima i prijateljstvima koja prelazilaze geografske granice.
  • Nas forum je otvoren za goste jer vjerujemo da znanje treba siriti bez kompromisa. Ipak zbog razloga tehnicke prirode najbolji dozivljaj foruma cete dobiti ukoliko se registrujete na njega. Na taj nacin otvarate vrata mnogim mogucnostima koje nudimo - presonalizirajte svoj profil, registrujte svoju zajednicu, testirajte svoje znanje, prijavite se na trziste skriptera i mapera, reklamirajte svoju zajednicu, primite povratne informacije o Vasoj skripti, i jos puno vise...
  • Nasa zajednica je neprofitabilna i nezavisna, i mi djelujemo zajedno sa nasim korisnicima kako bi kreirali jednu oazu gdje su svi jednaki i dobrodosli, gdje se znanje, kreativnost i humanost cijeni, gdje ne postoje granice i gdje se svi medusobno potpomazemo. Ako i Vi vrednujete takve osobine, mi Vas pozivamo da nam se pridruzite. A cak i ako ne vrednujete, onda pogledajte kako to izgleda, mozda Vam se svidi. :)
ZBS TV


QSchool

Partner


Online radio

Server statistika

www.Game-State.com www.Game-State.com www.Game-State.com www.Game-State.com

Partner forumi


© 2011 - 2018, SA:MP zajednica Zapadni Balkan. All rights reserved.