FORUM OBAVIJEST: Javna debata #6
SA:MP zajednica Zapadni Balkan
Powered by Experience hosting

Novi Postovi

 Str: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Uskoro rezultati
12
RL | Godine: 20
RL | Ime i prezime (samo inicijali): Nikola V.
RL | Horoskop: Škorpijon
Koliko dugo igrate SA:MP?: Igram od 2008, bavim od 2010.
Koliko dnevno provedete vremena online?: Online dostupnost 18h/dan
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:] Na forumu mogu provesti 10h aktivnosti/dan
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?: Forum.hr (moderator podforuma "Kompjuterske igre" - 2012-2015, Više puta moderator na konkurentnom forumu koji se ne spominje, jel?, Administrator na mnogim vlastitim forumima/zajednicama i serverima.
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):10/SMF 2.0 u malom prstu.
Poznavanje BB koda? (1/10):10...
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Profesionalni sam graficni dizajner (ukljucujuci web design te web odrzavanje poput foruma, webshopa itd.), programer u Javi, razumijem se u SA:MP problematiku (pravio sam modove i za gta 3/vc/sa - upucen sam kako igra funkcionira) te clan sam oko 10 godina na mnogim SA:MP zajednicama - pricam 4 jezika (Engleski,Njemacki,Hrvatski/Srpski, Slovenski). Student sam te mnogo vremena provodim na internetu. Fer sam te znam sa djecom - sto zna bit zahtjevno za administraciju, hehe. Možda ne izgleda da sam dugo ovdje, jer mi ovaj account ima malo objava ali prisutan sam još od kad su se i Correlli i Soprano udružili - ako vam to što znači (skromna povijest sampa na balkanu)

UŽI IZBOR - Mada nisi treba prerađivati formular
13
Novosti i informacije zajednice / Odg: Velike prijave za global moderatore
« Zadnji post Kakashii Sub - 12.05.2018. - 23:23  »
RL | Godine:18
RL | Ime i prezime (samo inicijali):N.J
Koliko dugo igrate SA:MP?:7 godine
Koliko dnevno provedete vremena online?:Trenutno radim ali mogu da stignem ono 4/6h
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:2h
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?: Da
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):Inace zavrsio sam ITAcademy za Web Dizajn
Poznavanje BB koda? (1/10):9
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Iskustvo sa radovima to jest dizajnom sajtovima znam raditi
samp mi nije vise ono velika stvar ali zeleo bi pomoci nekom sajtu,zajednici sta vec naj bitnije jeste da uzivam u tome sta radim
to je to


ODBIJEN - Nema 80 riječi (37)
14
RL | Godine:20
RL | Ime i prezime (samo inicijali):I.J
Koliko dugo igrate SA:MP?:Od 2010.
Koliko dnevno provedete vremena online?:Ovisi o obavezama koje imam.
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:21 sat(i) i 11 min.
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:Na forumima ovim nisam ni imao sam svoj server i trenutno sam Co Head na poznatom Balkanskom serveru "Los Balkan".
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):10
Poznavanje BB koda? (1/10):Odlicno
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Zato što u zadnje vrijeme dosta vremena provodim na ovome forumu,imam dovoljno iskustva i znanja za vođenje. Imam dosta iskustva i znanja u razlicitim PDFovima na ovom forumu tako da bih i tu bio od pomoći,registriran sam 2013 godine i do sada nikada nisam bio kažnjavan, nebih htio sada obecavati brda i doline no znajte da cu uciti sve sto je u mojoj moci da pomognem forumu,svojim iskustvom i znanjem.

ODBIJEN - Nema 80 riječi (70)
15
Novosti i informacije zajednice / Odg: Velike prijave za global moderatore
« Zadnji post ShobiX Čet - 10.05.2018. - 08:56  »
RL | Godine:17
RL | Ime i prezime (samo inicijali):P.V
Koliko dugo igrate SA:MP?:Oko 5g.
Koliko dnevno provedete vremena online?:Ovisi o obavezama
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:19h
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:Da,moderator ovdje i B-samp,sarpg,bext,itd da ne dajem reklamu
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):10
Poznavanje BB koda? (1/10):10
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Smatram da imam dosta iskustva,bavim se inace programiranjem i dizajnom u slobodno vrijeme te znam poprilicno puno oko toga. Aktivan sam ovisno o obavezama i Rl-u,uvjek tu da pomognem koliko mogu,nisam opomenut niti kaznjavan na ovom ili nekom drugom forumu. ukratko toliko od mene,Gl svima

ODBIJEN - Nema 80 riječi (49)
16
Novosti i informacije zajednice / Odg: Velike prijave za global moderatore
« Zadnji post Smoker Sri - 09.05.2018. - 15:15  »
RL | Godine: 20
RL | Ime i prezime (samo inicijali): S.B
Koliko dugo igrate SA:MP?: 2011
Koliko dnevno provedete vremena online?: Oko 3-4h
Vaše vrijeme provedeno na forumu?: 40 dan(a), 12 sat(i) i 5 min
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?: YUB forum global moderator. Ovdje sam dosta dugo bio moderator. Trenutno jedini moderator na forumu
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10): 10
Poznavanje BB koda? (1/10): 10
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Smatram da imam dosta iskustva, jer sam od 2013 bio moderator ovdje i trenutno jedini moderator na forumu. Znam dosta dobro kako stvari funkcioniraju i stoje na forumu.Pratim svoj podforum i održavam ga tako da smatram da imam iskustva, volje i vremena da moderiram cijeli forum i pomognem trenutnom timu da vratimo ovom forumu stari sjaj i napravimo opet od njega ono što je bio prije. Nikad nisam kažnjavan bio niti sam pravio kakve incidente na forumu. Bio sam član marketing tima za vrijeme stare administracije, pa sam napustio radi manjka vremena, ali sad kad sam sve riješio imam dovoljno vremena da obavljam sve zadatke na forumu kako treba i da pomaže članovima kada trebaju pomoć i sve stvari koje dolaze uz tu poziciji Global Moderatora. Sretno svima koji su se prijavili.

UŽI IZBOR
17
RL | Godine:18
RL | Ime i prezime (samo inicijali):A.B.
Koliko dugo igrate SA:MP?:Od 2012
Koliko dnevno provedete vremena online?:5-6h
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:11 dan(a), 23 sat(i) i 19 min.
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:Administrator Cold Life, New Game, na yubu sam bio, ovdje isto tako od moda do team-a. Web Designer sam, tako da sam upucen u sve.
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):10
Poznavanje BB koda? (1/10):10
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Ovdje sam član od 2012 godine i redovan sam. Uvijek sam pomagao zajednici i nastojim uvijek da pomognem. Iskusan sam u mnogo čemu a posebno u Web Dizajnu i moderiranju samog foruma, što Vi i trazite. Bio sam moderator mnogih PDF-ova a isto tako i u GFX Team-u. Vodio sam uspjesno i ZBS Radio i mislim da zasluzujem priliku. Uz zajednicu sam bio u najboljim vremenima a isto tako je podrzajem i sada kada je nešto lošije vrijeme došlo. Volio bi da dignemo zajednicu ponovo na noge i da bude kao u stara dobra vremena jer to i zasluzuje. Uz malo vremena, truda i volje uspjet cemo u tome. I ako ne dobijem poziciju, svejedno Vam hvala i koliko god mognem biti cu tu u buducnosti i podrzavat cu zajednici koliko god mogu, ako ništa svojim idejama i moderiranjem. Lijep pozdrav!

UŽI IZBOR
18
RL | Godine:16
RL | Ime i prezime (samo inicijali):I.J
Koliko dugo igrate SA:MP?:5 godina
Koliko dnevno provedete vremena online?:2-3 sata
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:1 dan(a), 11 sat(i) i 41 min.
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:3-4 puta Bio vlasnik an svom Srw bio na New Balkan,Bad Lands i tako.
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):10
Poznavanje BB koda? (1/10):10
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Iskusan sam i aktivan.Dobar sam u Photoshopu i tako bi pomagao drugi članovima pravio bi im slike za potrebne teme.Kao Super Moderator dosta bi provodio vremene u pod forumu za koji sam zadužen.Znam ja ono za sve ste zaduženi ali kad te admin zaduži za neki.Trudio bi se da što više igračiam pomognem da igrače koji krše pravila kaznim.One koje krše pravila dobro bi ih prvo pregledo dali su kršili pa onda kaznio.Super moderator je velika pozicija di bi trebali ljudi da budu koji imaju poznavanja i koliko toliko iskustva.Na forumu do sada nisam nikako bio kažnjen samo kad sam ošao sa pozicije GFX.Kao super moderator bio bi maksimalno predržan pravilima i uputama.Prije nego šta bi išta kaznio i uradio kosultovo bi se sa glavnim adminima i popričo prvo sa njima.Sretno svima sa prijavama.

UŽI IZBOR
19
Novosti i informacije zajednice / Odg: Velike prijave za global moderatore
« Zadnji post Edic Uto - 08.05.2018. - 19:40  »
RL | Godine:15
RL | Ime i prezime (samo inicijali):E.D
Koliko dugo igrate SA:MP?: Od 8. godine
Koliko dnevno provedete vremena online?:5-8h
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:8h 5min+
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:Na mnogim forumima, stari NG, novi NG, Springfield itd.
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):9,9
Poznavanje BB koda? (1/10):9,9
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Prijavljujem se jer sam vrlo iskusan u vođenju foruma. Ne banujem zbog gluposti, ne brišem teme bespotrebno itd. Radio sam mnogo foruma i upravljao njima. Veoma sam iskusan u vođenju foruma i volio bih da mi ta prilika bude pružena. Mnogi su me birali radi iskusnosti i pouzdanosti. Razumijem se i u bbkod i u mnoge ostale stvari. Mislim da mogu doprinjeti zajednici i nadam se da ću to i učiniti.

ODBIJEN - Nema 80 riječi (71)
20
Novosti i informacije zajednice / Odg: Velike prijave za global moderatore
« Zadnji post Scott Pon - 07.05.2018. - 18:54  »
RL | Godine:17
RL | Ime i prezime (samo inicijali):A.I
Koliko dugo igrate SA:MP?:7
Koliko dnevno provedete vremena online?:1-5h
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:6dana,16sati i 38minuta
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:Perfect Life lokalni i ovdje do prije par dana.
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):10
Poznavanje BB koda? (1/10):10
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Pa mislim da odlicno obavljam svoju duznost i da nikad do sada nisam pogrijesio nigdje.Radim sve ispravno i po pravilima,a i dugo sam na zajednici pa volim pomagati i zajednici i ljudima koji dodju na istu.Znam dosta o skriptanju i mapanju,a i jos dosta drugih stvari vezani i za samp.Odgovoran,uporan i uvjek tu,zalazem se za boljitak zajednice.Uz sve to volim biti moderator jer mi to ne oduzima toliko vremena,ali mi predstavlja obavezu koji svaki dan ispunjavam.

UŽI IZBOR
 Str: 1 [2] 3 4 ... 10

© 2016 - 2018, SA:MP zajednica Zapadni Balkan. All rights reserved.