FORUM OBAVIJEST: Predlozite temu za debatu [klik]
SA:MP zajednica Zapadni Balkan

Čet - 20.09.2018. - 03:27
Aktiviraj Nyx stil Aktiviraj Elastica stil

Novi Postovi

 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Novosti i informacije zajednice / Odg: Velike prijave za global moderatore
« Zadnji post ShobiX Čet - 10.05.2018. - 08:56  »
RL | Godine:17
RL | Ime i prezime (samo inicijali):P.V
Koliko dugo igrate SA:MP?:Oko 5g.
Koliko dnevno provedete vremena online?:Ovisi o obavezama
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:19h
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:Da,moderator ovdje i B-samp,sarpg,bext,itd da ne dajem reklamu
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):10
Poznavanje BB koda? (1/10):10
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Smatram da imam dosta iskustva,bavim se inace programiranjem i dizajnom u slobodno vrijeme te znam poprilicno puno oko toga. Aktivan sam ovisno o obavezama i Rl-u,uvjek tu da pomognem koliko mogu,nisam opomenut niti kaznjavan na ovom ili nekom drugom forumu. ukratko toliko od mene,Gl svima

ODBIJEN - Nema 80 riječi (49)
22
Novosti i informacije zajednice / Odg: Velike prijave za global moderatore
« Zadnji post Smoker Sri - 09.05.2018. - 15:15  »
RL | Godine: 20
RL | Ime i prezime (samo inicijali): S.B
Koliko dugo igrate SA:MP?: 2011
Koliko dnevno provedete vremena online?: Oko 3-4h
Vaše vrijeme provedeno na forumu?: 40 dan(a), 12 sat(i) i 5 min
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?: YUB forum global moderator. Ovdje sam dosta dugo bio moderator. Trenutno jedini moderator na forumu
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10): 10
Poznavanje BB koda? (1/10): 10
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Smatram da imam dosta iskustva, jer sam od 2013 bio moderator ovdje i trenutno jedini moderator na forumu. Znam dosta dobro kako stvari funkcioniraju i stoje na forumu.Pratim svoj podforum i održavam ga tako da smatram da imam iskustva, volje i vremena da moderiram cijeli forum i pomognem trenutnom timu da vratimo ovom forumu stari sjaj i napravimo opet od njega ono što je bio prije. Nikad nisam kažnjavan bio niti sam pravio kakve incidente na forumu. Bio sam član marketing tima za vrijeme stare administracije, pa sam napustio radi manjka vremena, ali sad kad sam sve riješio imam dovoljno vremena da obavljam sve zadatke na forumu kako treba i da pomaže članovima kada trebaju pomoć i sve stvari koje dolaze uz tu poziciji Global Moderatora. Sretno svima koji su se prijavili.

UŽI IZBOR
23
Novosti i informacije zajednice / Odg: Velike prijave za global moderatore
« Zadnji post GoKu Sri - 09.05.2018. - 13:39  »
RL | Godine:18
RL | Ime i prezime (samo inicijali):A.B.
Koliko dugo igrate SA:MP?:Od 2012
Koliko dnevno provedete vremena online?:5-6h
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:11 dan(a), 23 sat(i) i 19 min.
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:Administrator Cold Life, New Game, na yubu sam bio, ovdje isto tako od moda do team-a. Web Designer sam, tako da sam upucen u sve.
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):10
Poznavanje BB koda? (1/10):10
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Ovdje sam član od 2012 godine i redovan sam. Uvijek sam pomagao zajednici i nastojim uvijek da pomognem. Iskusan sam u mnogo čemu a posebno u Web Dizajnu i moderiranju samog foruma, što Vi i trazite. Bio sam moderator mnogih PDF-ova a isto tako i u GFX Team-u. Vodio sam uspjesno i ZBS Radio i mislim da zasluzujem priliku. Uz zajednicu sam bio u najboljim vremenima a isto tako je podrzajem i sada kada je nešto lošije vrijeme došlo. Volio bi da dignemo zajednicu ponovo na noge i da bude kao u stara dobra vremena jer to i zasluzuje. Uz malo vremena, truda i volje uspjet cemo u tome. I ako ne dobijem poziciju, svejedno Vam hvala i koliko god mognem biti cu tu u buducnosti i podrzavat cu zajednici koliko god mogu, ako ništa svojim idejama i moderiranjem. Lijep pozdrav!

UŽI IZBOR
24
RL | Godine:16
RL | Ime i prezime (samo inicijali):I.J
Koliko dugo igrate SA:MP?:5 godina
Koliko dnevno provedete vremena online?:2-3 sata
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:1 dan(a), 11 sat(i) i 41 min.
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:3-4 puta Bio vlasnik an svom Srw bio na New Balkan,Bad Lands i tako.
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):10
Poznavanje BB koda? (1/10):10
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Iskusan sam i aktivan.Dobar sam u Photoshopu i tako bi pomagao drugi članovima pravio bi im slike za potrebne teme.Kao Super Moderator dosta bi provodio vremene u pod forumu za koji sam zadužen.Znam ja ono za sve ste zaduženi ali kad te admin zaduži za neki.Trudio bi se da što više igračiam pomognem da igrače koji krše pravila kaznim.One koje krše pravila dobro bi ih prvo pregledo dali su kršili pa onda kaznio.Super moderator je velika pozicija di bi trebali ljudi da budu koji imaju poznavanja i koliko toliko iskustva.Na forumu do sada nisam nikako bio kažnjen samo kad sam ošao sa pozicije GFX.Kao super moderator bio bi maksimalno predržan pravilima i uputama.Prije nego šta bi išta kaznio i uradio kosultovo bi se sa glavnim adminima i popričo prvo sa njima.Sretno svima sa prijavama.

UŽI IZBOR
25
Novosti i informacije zajednice / Odg: Velike prijave za global moderatore
« Zadnji post Edic Uto - 08.05.2018. - 19:40  »
RL | Godine:15
RL | Ime i prezime (samo inicijali):E.D
Koliko dugo igrate SA:MP?: Od 8. godine
Koliko dnevno provedete vremena online?:5-8h
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:8h 5min+
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:Na mnogim forumima, stari NG, novi NG, Springfield itd.
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):9,9
Poznavanje BB koda? (1/10):9,9
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Prijavljujem se jer sam vrlo iskusan u vođenju foruma. Ne banujem zbog gluposti, ne brišem teme bespotrebno itd. Radio sam mnogo foruma i upravljao njima. Veoma sam iskusan u vođenju foruma i volio bih da mi ta prilika bude pružena. Mnogi su me birali radi iskusnosti i pouzdanosti. Razumijem se i u bbkod i u mnoge ostale stvari. Mislim da mogu doprinjeti zajednici i nadam se da ću to i učiniti.

ODBIJEN - Nema 80 riječi (71)
26
Novosti i informacije zajednice / Odg: Velike prijave za global moderatore
« Zadnji post Scott Pon - 07.05.2018. - 18:54  »
RL | Godine:17
RL | Ime i prezime (samo inicijali):A.I
Koliko dugo igrate SA:MP?:7
Koliko dnevno provedete vremena online?:1-5h
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:6dana,16sati i 38minuta
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:Perfect Life lokalni i ovdje do prije par dana.
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):10
Poznavanje BB koda? (1/10):10
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Pa mislim da odlicno obavljam svoju duznost i da nikad do sada nisam pogrijesio nigdje.Radim sve ispravno i po pravilima,a i dugo sam na zajednici pa volim pomagati i zajednici i ljudima koji dodju na istu.Znam dosta o skriptanju i mapanju,a i jos dosta drugih stvari vezani i za samp.Odgovoran,uporan i uvjek tu,zalazem se za boljitak zajednice.Uz sve to volim biti moderator jer mi to ne oduzima toliko vremena,ali mi predstavlja obavezu koji svaki dan ispunjavam.

UŽI IZBOR
27
Novosti i informacije zajednice / Odg: Velike prijave za global moderatore
« Zadnji post Lazovic Ned - 06.05.2018. - 18:57  »
RL | Godine: 17
RL | Ime i prezime (samo inicijali):Nikola Lazovic
Koliko dugo igrate SA:MP?:6 godina
Koliko dnevno provedete vremena online?:7h
Vaše vrijeme provedeno na forumu?: 1-5
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:Jesam, Balkan Samp
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):7
Poznavanje BB koda? (1/10):9
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Zelim pomoci da ovaj forum dostigne vise poseta i da ima veci kvalitet!

ODBIJEN - Nema 80 riječi (13) + nepravilno popunjena prijava
28
RL | Godine:22
RL | Ime i prezime (samo inicijali):A.L.
Koliko dugo igrate SA:MP?:od 2007 (Geforce vrijeme)
Koliko dnevno provedete vremena online?:Dovoljno da bi mogao obavljati Global posao, radim kao Web Developer/Designer i uvik sam uz komp time i mogu na kompu biti uvik i pristupacan
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:7 sat(i) i 44 min.
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:Jesam, bio sam na starom balkan SMF dok je trajao super moderator, bio sam Globalac na Downtown, Unique, Summer Life Global moderator
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):10/10
Poznavanje BB koda? (1/10):10/10, Designer sam, to je potreba i moram znati
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Mozda sada moje provedeno vrijeme ne govori nista vele ipak su to samo 7 sat(i) i 44 min. ali iskreno da vam kaze to je samo statistika, nista velika razlika, iz vasega Teama poznajem Magnaflowa, on moze i vecinu stvari sto cu trenutno napisati i moze potvrditi moj rad i kako radim. U jednom trenutku smo cak i u raspravi bili da vam se pridruzim i volio bi se ovako jednoj fixoj zajednici pridruziti ne samo kao Globalac nego i kao clan Design Teama, volio bi da se kreira jedna Tema da valja i tu bi mogao isto jos uskociti sa svojim znanjem koje posjedujem. Sto se tice zasto ja, imam iskustvo, kazem jer znam da ga imam i medju bolji Globalcima sam prozvan na Balkanu sto se tice odradjivanja posla i njegove duznosti, pruzite priliku pa cete vidit, ali kao sto rekoh Techno moze potvrdit dosta.

UŽI IZBOR
29
Novosti i informacije zajednice / Odg: Velike prijave za global moderatore
« Zadnji post #Zed Sub - 05.05.2018. - 21:33  »
RL | Godine:18
RL | Ime i prezime (samo inicijali):B,K
Koliko dugo igrate SA:MP?:4,5 godina/i]
Koliko dnevno provedete vremena online?:2,3 sata
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:2 dana, 15 sati, i 5minuta
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:Na nekim vama nepoznatim xD
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):10
Poznavanje BB koda? (1/10):10
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Pa eto jer zelim da se okušam i ovdje.. Da pomazem, koliko sam u mogucnosti uređujem forum, pratim itd, volio bih da mi se pruzi ta prilika :) nez više šta da pisem iskreno

ODBIJEN - Nema 80 riječi (34)
30
RL | Godine:15
RL | Ime i prezime (samo inicijali):N M
Koliko dugo igrate SA:MP?:Od kraja 2013
Koliko dnevno provedete vremena online?:Uvek moze vise
Vaše vrijeme provedeno na forumu?:6h 22m
Jeste li ikada bili moderator/Super/Global moderator na nekim forumima, te ukoliko jeste kojim?:Bio sam moderator PDF-a na BSampu
Iskustvo u moderiranju foruma? (1/10):Uvek moze bolje (10)
Poznavanje BB koda? (1/10):10/10
Zašto baš Vi? (najmanje 80 riječi): Mogu biti mnogo aktivniji, reklamirao bi forum, ali pre svega bi pomagao svima i odrzavao forum cistim (krsenje pravila itd) :) Volim ovaj forum, ne koristim ni jedan drugi :D Voljan sam pomoci i forumu ako treba $ :) Danonocno bi bio aktivan to Vam garantujem i garantujem da necu (ukoliko budem izabran) napustiti poziciju u roku od 2meseca, Hvala svakako <3!!

ODBIJEN - Nema 80 riječi (59)
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 10
© 2011 - 2018, SA:MP zajednica Zapadni Balkan. All rights reserved.