FORUM OBAVIJEST: [HINT] Teme za debatu?
SA:MP zajednica Zapadni Balkan
Powered by Experience hosting

Novi Postovi

 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10
31
WIP projekti / Odg: [WIP] Bad Lands RPG/DM
« Zadnji post Paul Castellano Ned - 18.03.2018. - 17:18  »
Citat
Nije propalo jadniku jedan

Sretno sa serverom,sa takvim pristupom će vam trebati.
32
WIP projekti / Odg: [WIP] Bad Lands RPG/DM
« Zadnji post Gorki Ned - 18.03.2018. - 14:58  »
Nije se ni otvorilo a već propalo.

Nije propalo jadniku jedan nego se radi nova vrsta servera točnije RP.
Jer se PRG/DM dosta raspao što se tiče igrača.
33
Slike i video zapisi SA-MP modifikacije / Odg: [SCRIPTING] Smuggler System
« Zadnji post Vanilla Ned - 18.03.2018. - 12:07  »
Vrhunski sistemic  :) :)
34
Lijepo je ovo,sretno  xD
35
WIP projekti / Odg: [WIP] Bad Lands RPG/DM
« Zadnji post Leon™ Ned - 18.03.2018. - 10:54  »
Nije se ni otvorilo a već propalo.
36
Design Zona / [Galerija] Ghost
« Zadnji post The Ghost Ned - 18.03.2018. - 09:07  »
Dobro dosli u moju galeriju! Ostavite dole kakvu pohvalu i to, ovdje ima raznih radova koji su radjeni za druge ljude ! ;)

Photoshop:
Cinema 4D:


Userbarovi:37

Vlasnici: Kaiser & Chepy
Skripter: Infinity
Maperi: Malobabic & Sakii
IP TS3: ts3.balkan-school.com:9994
IP SAMP: samp.balkan-school.com:7778

Šta je to SAMP?

 - SAMP (San Andresa Multiplayer) je modifikacija igre Grand Theft Auto San Andreas koja omogućava online igru.

Šta je to Roleplay?

 - Roleplay je simulacija stvarnog života, daje vam slobodu da birate da li želite da se oprobate kao kriminalac, bolničar, taksista i slično.Šta to izdvaja Balkan School od ostalih samp servera?

 - Balkan School je prepun raznovrsnih sistema kao što su sistemi organizacija, sistemi raznih poslova , kao što su rad u rudniku pa čak do pilota. Na serveru možete da se oprobate kao član organa reda, kao što su policija ili specijalna antitero jedinica ili čak saobraćajna policija , kao radnik u bolnici, taksista , mehaničar pa čak biti i novinar.


Možete otići na drugu stranu i postati član raznih bandi ili mafija i pokazati svoje veštine u pljačkanju banki, zlatara ili uzimanja reketa od raznih firmi.

Pored organizacija možete se zaposliti i raditi preko 15 različitih poslova kao što su: Rudar, Vozač autobusa, Farmer, Smećar, naravno tu su i ilegalni poslovi.
Da bi ceo doživljaj bio još bolji, posetite i teamspeak, tamo možete da komunicirate sa dosta igrača koji takođe igraju ovde, naravno i razgovarati sa ostalim članovima organizacije, zajedno raditi različite poslove u paru.Ukratko o samom serveru:

- Balkan School zajednica je osnovana pocetkom 2016. godine od strane Infinitija, Kaisera i Chepija. Pocetni cilj i ideja nam je bila da napravimo jedan kvalitetan RolePlay SA-MP server koji ce se najvise fokusirati na druzenje. Server je otvoren 1.7.2016. i na otvaranju nas je podrzalo oko 140 igraca. Od samog pocetka tezimo da ucinimo igru sto zanimljivijom svim igracima.

- Kao i svaka država tako i naša Balkan School Republika ima svoju himnu koju možete poslušati ovde 
Ukoliko želite da pogledate još dosta slika možete ih naći na našem instagramu https://www.instagram.com/balkanschoolofficial/?hl=sr ili na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/balkanschoolroleplay/ .Ako vam je prvi put da igrate SAMP, možete sebi olakšati tako što ćete pogledati našu bazu tutorijala, http://balkan-school.com/tutorijali/ tu možete videti kako da skinete i instalirate samp, kako da se registrujete na forum i na server, a takodje i kako da se povežete sa ostalim igračima putem teamspeaka.Dosta zanimljivih člankova možete naći i na naštem portalu http://balkan-school.com/ i naravno na našem forumu http://balkan-school.com/forum/ .Za detaljniju prezentaciju (u vidu video snimaka) našeg servera možete pogledati na našem youtube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCPY2eGYE7BYsEcswBKxbp1gOčekujemo vas da nam se pridružite već sada da uveličate našu zajednicu i da se zabavite zajedno sa nama.
38
Koliko god da je ovo offtopic, opet ovaj forum nije mjesto za ovo.
pa vidis da se ljudi odazivaju, samim tim ima interesovanja, a kao izumiruci forum svaka tema koja pokrece razgovor je dobra, kome se ne svidja ne mora
39

GAMEPLAY #3 by Simi

40
Trenutno koristimo public modove jer nemamo moddera.

To nije ni bitno, bitno da fino izgleda. Sretno :)
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10

© 2016 - 2018, SA:MP zajednica Zapadni Balkan. All rights reserved.