SA:MP zajednica Zapadni Balkan

Čet - 12.12.2019. - 21:04
Aktiviraj Nyx stil Aktiviraj Elastica stil
342
posjeta

Tema: [SMF] Opcenito

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
 Str: [1]   Dolje   « natrag naprijed »
******
Spol: Muški
My life, my game!
Trening kamp: 16/20


Simple Machines Forum - SMF ukratko - besplatni je softverski paket koji vam omogućuje postavljanje vlastite online zajednice u roku od nekoliko minuta.

Njegov snažni, prilagođeni predložak omogućuje vam potpunu kontrolu nad izgledom vašeg oglasnog ploče i sa našom jedinstvenom SSI ili Server Side Includes funkcijom možete dopustiti da vaš forum i vaše web stranice međusobno djeluju.

SMF je napisan u popularnom jeziku PHP i koristi MySQL bazu podataka. Osmišljen je kako bi vam pružio sve značajke koje trebate na oglasnoj ploči, a imaju apsolutno minimalan utjecaj na resurse poslužitelja. SMF je sljedeća generacija foruma softvera - i najbolje od svega je i uvijek će ostati potpuno besplatno!

Elegantan, djelotvoran, moćan, besplatan
SMF je sve to u jednom paketu, što vam daje jednostavan forum za korištenje s mnogim moćnim značajkama za vas, kao i za vaše korisnike. SMF je open-source projekt koji su napravili dobrovoljci iz cijelog svijeta.

Jednostavno prilagodljivo
SMF ima snažan paketni menadžer koji vam omogućuje da brzo primijenite bilo koji od stotina izmjena u našoj bazi podataka, kao i različite prilagođene teme koje mijenjaju izgled vaše stranice.

Visoka kvaliteta podrške
Ako naiđete na bilo koji problem, iskusni tim za podršku SMF-a će vam pomoći, zajedno s našim vrlo korisnim članovima zajednice, spremni pomoći vam i riješiti sve probleme s kojima se susrećete.

« Zadnja izmjena: Uto - 15.05.2018. - 22:59 goku »

 Str: [1]   Gore   « natrag naprijed »
 

© 2011 - 2019, SA:MP zajednica Zapadni Balkan. All rights reserved.