FORUM OBAVIJEST: Velike prijave za moderatore podforuma (br.2)
SA:MP zajednica Zapadni Balkan

Uto - 25.06.2019. - 14:56
Aktiviraj Nyx stil Aktiviraj Elastica stil
279
posjeta

Tema: [SS] Samp Stories - Open 27.10.2018 u 20:00

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
 Str: [1]   Dolje   « natrag naprijed »
*
Trening kamp: 0/20


Informacije o serveru:
HostName: Samp Stories RPG
IP: 178.32.109.51:8114
Forum: www.zbsamp.net
Otvorenje: 27.10.2018 - 20h

NEŠTO O SERVERU

Server je osnovan još 2017. godine pod pod istim nazivom, na serveru se koristio NL mod kao i sada.Na updateu ćemo dodati dosta novih stvari, također na forumu imamo otvorene Ideje/Prijedloge za server tako da ćemo se bazirati i na ono što žele igrači. Također neke sisteme smo napravili samo dodatno na mod no da ne dužim sve ćete vidjeti u prezentaciji.Nadam se da sam vam makar do nekle objasnio neke stvari, sad krenimo u prezentaciju.

BANKA

U banci ćete imati ono osnovno što vam treba svakodnevno kroz igru: kupovina kartice, šalter banka gdje ćete moći staviti, podignuti,transfer novca i na kraju je još jedan pickup za podizanje kredita. Što veći level ste to ćete moći veći kredit podići.


OPĆINA

U općini ćete moći naći posao komandom /poslovi, dati otkaz prije isticanja ugovora no uz to ćete morati platiti neku svotu novca. Od poslova se nudi: Automehaničar , Ribar , Vozač kamiona, Rudar sa vrlo zanimljivim sistemom, Smetlar , Dostavljac sokova... Također u općini će se i kupovati dozvole komandom /kupidozvole, dozvole možete kupiti za avion, plovilo, oružje i pasoš za granicu. Isto tako u općini će se i podizat plata komandom /podigniplatu , plata će vam leći na radnu knjižicu i onda ćete morati ići u općinu podignuti platu, kako ne bi morali komandom pregledavati koliko imate na knjižici u textdrawu imate oblik kartice i pored iznos koji imate na kartici.


ZLATARA

Sad prelazimo na Zlataru sistem to jest gold sistem. Svaki igrač koji dobi prilikom nekih posebnih događaja na serveru gold ili više. No prvo da vam pojasnim šta možete sa goldom. Sa goldom možete komandom /donator sebi povećati 2 iskustva za level , a platite samo 1 gold. Goldom možete kupovati novac, iskljuciti razne chatove /f /d /r.... No najisplativije je gold potrošiti na iskustvo. Također gold ćete moći prodavati među igračima, igrač sam izabere cijenu golda, ako drugi igrač pristane na to idete u zlataru i komandom /prodajzlatoigracu ID , vi ćete mu dati gold a on vama novac. Također gold možete i prodati državi komandom /prodajzlatodržavi.


ZAVRŠETAK PREZENTACIJE

Na serveru ćete imati i razne evente poput, Big Race, Piperace, LV Drift, Tour, DM event i ostale... Staff Team će vam biti na usluzi skoro pa cijeli dan. Komandom /new pozivate člana staff teama da vam dođe pomoći ukoliko vam treba pomoć. Mobitel, telefonski imenik i ostale stvari kupovate u Elkoru ili Marketu. Nadam se da sam vam makar nešto od servera pokazao i da vas je nešto zainteresiralo. Ovom prlikom pozivamo što više igrača da nam se pridruži i da zaigramo zajedno, na serveru će biti i zabave, razni eventi i ostalo..


Imam dozvolu od vlasnika da postavim ovo.

*******
Spol: Muški
Trening kamp: 20/20

Sretno momci  :D
Global Moderator - 21.10.2018
Co-Administrator - 23.1.2019
Administrator - 22.4.2019


*******
Spol: Muški
Trening kamp: 20/20


 Str: [1]   Gore   « natrag naprijed »
 

© 2011 - 2019, SA:MP zajednica Zapadni Balkan. All rights reserved.