FORUM OBAVIJEST: Nagrade za nove i stare korisnike
SA:MP zajednica Zapadni Balkan

Ned - 22.09.2019. - 10:52
Aktiviraj Nyx stil Aktiviraj Elastica stil
45
posjeta

Tema: [EG]Euphoria Gaming 29.9. 20h

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
 Str: [1]   Dolje   « natrag naprijed »
**
Trening kamp: 12/20
Kao prvo, zelimo vam u ime cijelokupnog staff tima Euphoria Gaming-a dobrodoslicu na prezentaciju naseg moda. Ovdje cete naci dosta stvari vezanih za skriptu, ali ne i sve jer nesto cemo ipak ostaviti za open i nadalje "poslovanje", ako bi to mogli tako nazvati. Mape su, kao sto pise na pocetku, masterdjelo mapera Nate, Loco i Hash i njima dajemo crediste sto se mapanja tice. Skripta i ostalo je uradjena od Danny-a i u jednom manjem dijelu Paul-a. Prezentirat cemo vam sto smo vam pripremili, ali prvo zelimo naglasiti kako biste trebali posjetiti nas forum www.euphoria-gaming.info. Na njemu cete imati priliku prijaviti se za raznorazne pozicije na forumu i serveru, i pratiti novosti u vezi projekta. Euphoria Gaming Community.IP Servera: 91.134.193.97:7831
Forum: www.euphoria-gaming.infoPrvo sto ce vas docekati kada se priljucite na nas server ce biti slika Vinewood-a dolje uz zadane reg/log textdrawove.
Skripta, zbog svoje velicine, daje igracu odredjene informacije zbog kojih ce morati pricekati odredjeno vrijeme do registra.
Register sistem vam necemo posebno pokazivati, ako ga zelite vidjeti, kao i ostatak skripte, svakako posjetite open 29.9. u 20h.


Nadalje, ovo su neke kuce, koje nismo odolili nepodjeliti sa vama, unikatne i fino izmapane, uz koje je napravljen jedan "umjetan vinewood" znak.


Nadalje ovo su nasi spawnovi. Imamo ih dvoje. Prvo prikazujemo spawn 1, pa spawn 2. Igraci se spawnaju na random mjestu - nekad na spawn 1, nekad na spawn 2. Vjerovatnost u skripti je 50% - 50%
Nadalje, ovo je nasa opstina, iza toga policija, pa banka prozvana Addiko Bank (inspirirana bivsom Hypo Bank koja je u RL promjenila ime u Addiko) te burg i zlatara.


Za kraj bismo vam htjeli pokazati nas Promoter Sistem koji je unikatno odradjen. Prvo cemo prikazati Promoter bazu, zatim fukcije promotera. Kako biste postali promoter trebate se prijaviti na nasoj stranici www.euphoria-gaming.info. Promoteri ce imati brojne pogodnosti na serveru, tipa plata svaki tjedan itd.Hvala vam na vasoj paznji, nadamo se da cete nam doci 29.9. u 20h kako biste nas podrzali u nasem radu. Pozdrav, peace.


« Zadnja izmjena: Pet - 13.09.2019. - 23:58 [SKRIPTER]Danny »

 Str: [1]   Gore   « natrag naprijed »
 

© 2011 - 2019, SA:MP zajednica Zapadni Balkan. All rights reserved.